Over ons

European Tech Serv
nv

Lucht Kwaliteit controle en metingen

 Europese Tech Serv werd opgericht in 1995 als een bedrijf dat vooral de handelde in onderdelen voor bemonsteringssystemen voor de Petro-Chemische industrie. Vanaf 1997, ETS NV begon zijn eigen bemonsteringssystemen te ontwerpen en bouwen. Bovendien kwam On-line analytische apparatuur aan boord van het assortiment.

ETS is vandaag de exclusieve verdeler en installateur voor verschillende productlijnen voor milieu- en proces controle in luchtkwaliteit.

 Door de jaren heen werd ETS een specialist / distributeur in milieu-apparatuur zoals deeltjes bewaking voor omgevingslucht en andere toepassingen, monsternemers, passieve sampler voor omgevingslucht studies.

Naast verkoop van producten van hoge kwaliteit, biedt ETS een ruim assortiment aan diensten. Wij leveren oplossingen op maat van de klant.

ALGEMENE VRAGEN

Spardevaardekenstraat 3
Be-8600 Diksmuide

Verkoop & informatie

info@etserv.be
sales@etserv.be

European Tech Serv
Extra

Partners & certificaties

vca ETS is een VCA * gecertificeerd bedrijf. BTV audit: 100.125 Dit betekent dat ETS voldoet aan alle normen en voorschriften met betrekking tot de veiligheid en het welzijn van de werknemers.

ETS is vandaag de exclusieve verdeler voor de verschillende productlijnen voor milieu- en proces controle.

europa environmental ETS is ook een lid van de van de EUROPA Environmental Goup, welke een consortium is van onafhankelijke bedrijven in Europa en Afrika gewijd aan de levering en de ondersteuning van geavanceerde milieutechnologie. Ons doel is om u’s werelds beste instrumentatie, reserveonderdelen, service, technische ondersteuning en opleiding te bieden.

Naast verkoop van producten van hoge kwaliteit, biedt ETS een ruim assortiment van diensten en producten. Ons doel is niet om een stuk van apparatuur te leveren maar het probleem van onze klanten op te lossen.

online process analysis Voor een breed scala aan online proces analysatoren, bezoek onze zuster bedrijf AAVOS International. AAVOS International bvba heeft een compleet aanbod van online proces instrumentatie voor vele toepassingen in de chemische, petrochemische, olie, gas, voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische industrie. Onze website